Nakon dvogodišnje pauze uzrokovane ograničenjima zbog završene (nadamo se) pandemije održana je „Proljetna šetnja Majevicom“ a  naziv je planinarskog izleta kojega organizira PD „Njivce“ Bijela. Ove godine termin održavanja bio je 30. travnja a okupila se velika skupina planinara iz BiH kao i brojni planinari iz susjedne RH.

Pri samom dolasku na izletište „Njivce“ domaćin je sve planinare počastio besplatnim doručkom te toplim napitcima po želji. Hodala se lagana staza u trajanju od 4 sata sa povremenim pauzama na brojnim vidikovcima. Na izletu je hodala i odabrana skupina „Granaša“ kao potpora domaćinu u nastojanjima promoviranja naših prirodnih bogatstava ali zdravog načina života.

Kao i na svakom planinarskom izletu, po završetku hodnje gosti su počašćeni iznimno ukusnim planinarskim grahom i „slatkim“ delicijama pravljenih rukama članica PD „Njivce“. Predstavnici planinarskih društava su kao zahvalu u učešću u svoja društva ponijeli i prigodan poklon spakovan od domaćina. Odličan izlet u blisku Bijelu !

Brčko distrikt Vrijeme