Treću godinu za redom, u Gornjem Zoviku na obroncima Majevice održani su „Dani zove“. Središnji događaj odvijao se kod planinarskog doma Sveti Bernard.


Budući da PD "Granaš" broji najviše članova sa područja Zovika, ime manifestacije "Dani zove" se samo nametnulo. Blagdan svetog Bernarda zaštitnika planinara svetkuje se sredinom lipnja, a kako je planinarski dom Sveti Bernard svečano otvoren u istom periodu 2018. godine, za dan Društva je i izabran ovaj termin.
Za ovaj put hodana je staza „Peškiri“ duljine 6,5 km. Vrijeme je bilo skoro pa idealno, a vidici sa platoa Peškira daleki.
Kako bi gosti okusili ljekovita svojstva Zove, članice PD "Granaš" su na tradicionalan način pripremile sirup od Zove koji je služen na izletu. Novina za ovu godinu je bila i degustacija likera od Zove.
Gosti su si takođe mogli priuštiti svoj dio zdravog napitka i aperitiva izloženih na info pultu kod planinarskog doma.
Nakon odhodanih staza, provjereni kuhari PD "Granaš" priredili su planinarski grah za sve učesnike i posjetioce.
Nakon ručka uslijedila je planinarska zabava uz glazbu u živo, a veselje je nastavljeno do vremena primjerenog okolnostima u okružju.

Posebna zahvala u organizaciji Dana Zove ide : "Salatović MM" d.o.o. - nasipanje i uređenje pristupnog makadamskog puta i svakako neumornim članicama "Leptiricama" na pripremi likera i sirupa od Zove, pripremi objekta planinarskog doma, usluživanju i pospremanju. Zahvala i kuharima kao i svim ostalim članovima koji su na bilo koji način doprinijeli organizaciji "Dani zove".

Brčko distrikt Vrijeme